Голмайсторът на първенството Александър Колев коментира предстоящия двубой с Левски. Нападателят е наказан за сблъсъка на "Герена", но вярва в доброто представяне на своите колеги срещу столичния гранд. Пред колегите от dsport националът обяви отново голямото си желание да облече екипа на "сините".

"Да, доста глупаво го изкарах този картон. Изговорихме го това със старши треньора и ръководството след мача. Ще си понеса последствията, отслабвам отбора, но доста се изговори, слушам твои колеги как говорят глупости и ми стана малко обидно, но всеки си има гледна точка. Клубовете да разберат за какво става въпрос, някои неща как стават и после да говорят тия глупости. От друга гледна точка - глупав жълт картон, с който ощетявам отбора срещу много силен отбор", сподели Колев пред "dsport".

"Разбира се, кой не би играл за Левски. Всеки се надява и иска да играе за Левски, така че се надявам рано или късно нещата да се случат. Каквото зависи от мен, ще гледам да го направя. Моята работа е на терена, където трябва да вкарвам и да се представям добре, пък какво ще се случи, какво ще се разберат клуб с клуб, там вече не съм компетентен по тази тема", допълни нападателят на Крумовград.