Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана доволен от равенството на неговия отбор срещу Ботев Враца, въпреки че тимът му поведе в резултата и призна, че все пак футболистите му е можело и да загубят.

"Оптимист съм и с положителна енергия. След четири загуби едната точка е окей. Моята оценка е бърза. Едно добро първо полувреме, стегнато. Малко беше важно да продължи в същата линия. След това малко повече напрежение, оставихме празни пространства", каза след срещата Любослав Пенев.

Треньорът на Хебър отбеляза, че е забелязал скованост на моменти в неговите футболисти и беше категоричен, че неговата идея е винаги да се играе за победа. 

"Ако не можем да победим, не трябва да губим. Точка, точка, три, една – тази линия. Имаме контузии, но отборът е добре. Има дълга пейка и не е проблем. Ще има ротации и смени", коментира още Пенев.

Бившият нападател каза, че равенството срещу Ботев Враца е крачка в правилната посока за тима му и беше категоричен, че все пак с футболистите му имат още работа.