Tреньорът на Черно море - Илиан Илиев коментира коментира представянето на тима си, който завърши сезона на второто място в Първа лига. Той говори след победата на "моряците" с 3:1 над Крумовград.

"Радостта на хората го показва, така че мисля, че това, което се случва сега оправдава усилията на момчетата. Благодарен съм на футболистите и феновете. Имахме трудни моменти. Когато бяхме заедно, успяхме да ги преодолеем.

Други години сме имали много добро представяне като гости и домакини, но много моменти сме пропускали у дома. Не го допуснахме този сезон и това е в основата, че сме толкова напред в класирането. Основата е това, че създадохме един изключителен колектив. Имаме доверието на ръководството и публиката. Надяваме се на добър жребий в Лигата на конференциите, защото виждаме, че няма да е лесно.

Георги Иванов е казал много точно, че има разговори (дали ще мога да съчетавам работата си в Черно море с тази в националния отбор). Когато се съберем на лагер с националния отбор ще се изнасят нещата. Не съм запознат къде ще играем, мисля, че ще играем евротурнирите в Разград", каза Илиев.