Играхме по-добре в този мач, отколкото срещу Лудогорец. Особено физически стояхме по-добре. Поздравления за ЦСКА-София. Бяха по-добрият отбор и напълно заслужено спечелиха този мач. Тоза заяви след загубата на Крумовград от ЦСКА-София наставникът на гостите Неманя Миланович.

ЦСКА-София победи като домакин Крумовград с 1:0 в мач от втория кръг в efbet Лига.

"Влязохме доста трудно в мача, а ЦСКА-София  ни постави под напрежение и ни вкара първи гол – анализира специалистът. - В последните 15 минути започнахме да намираме своя ритъм. ЦСКА-София демонстрира добра организация в защита, но ние се противопоставихме през целия мач“.

Миланович заяви още, че е не е бил разбран правилно за това, че е казал, че целта пред тима е седмото място в крайното подреждане.

"Мечтая за това, станала грешка – посочи треньорът на Крумовград. -  Нашата цел е да останем в елита на България. Ще действаме стъпка по стъпка“.

Треньорът говори и за следващия мач на отбора, който е срещу Черно море.

"Вярвам, че можем да направим добър мач с Черно море, както и срещу Лудогорец и ЦСКА-София – демонстрира самочувствие Миланович. -  Очаквам да сме по-силни в следващия мач, защото ще имаме повече време за подготовка. Не вярвам да имаме нови попълнение. Искам да благодаря на всички фенове, които пътуват да гледат мача. Победата срещу Лудогорец бе исторически и я посвещавам на нашите фенове, които се надявам да ни подкрепят във всеки мач“.