ФК Хебър се договори с петима от досегашните си футболисти, чийто контракти изтекоха с края на миналото първенство. Това са Петър Дебърлиев, Октай Хамдиев, Мартин Михайлов и Николай Николаев.

Първи професионален договор с клуба пък днес подписа 18-годишният вратар от школата на Хебър - Мартин Янков.

За Петър Дебърлиев, който е и рожденик днес новият сезон в efbet Лига ще бъде 7-ми поред на стадион "Георги Бенковски". Той акостира в Пазарджик през лятото на 2017 година и извървя целия път на "зелените" от Трета до Първа лига.

Роденият в Шумен 22-годишен щурмовак Октай Хамдиев също подписа днес нов контракт с пазарджиклии. Той е в Хебър от лятото на 2019 година, когато отборът се завърна по убедителен начин в професионалния футбол. През пролетта Оки записа мач номер 100 с екипа на "гробарите" и ръководството на клуба възлага много надежди съвсем скоро 180-сантиметровия бързак да стане играч от решаващо значение за 105-годишния тим от Пазарджик.

Универсалният защитник Мартин Михайлов също парафира нов контракт с пазарджиклии. Той пристигна в отбора преди точно 2 години със свободен трансфер от Спортист (Своге), а с добрите си игри през пролетта заслужи предложение за трети пореден договор.

За поне още 1 година на стадион "Георги Бенковски" остава защитникът Николай Николаев - Хълк, който през март навърши 26 години. Хълк се завърна за третия си период в Хебър през януари, тази година и взе участие в 11 мача от пролетния полусезон.

Първи професионален контракт с Хебър днес подписа 18-годишният вратар от школата на клуба Мартин Янков. Той тренира неизменно с мъжете вече близо 6 месеца под ръководството на Мартин Митев, а заради контузиите на Звонимир Микулич в доста от мачовете през пролетния полусезон Мартин бе резерва на Петър Дебърлиев.