Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира актуалните теми в отбора след победата с 6:1 срещу Балкан Ботевград в първата контрола.

"Добре играха момчетата, готвят се. По думите на Загорчич добре се готвят, добре мина контролата, и аз го виждам. Смятам, че ще наваксат още малко“, започна Стефанов.

"Не е важно на мен как са се видели, важно е дали влизат в концепцията на треньора и дали могат да помогнат на отбора“, сподели за каращите проби в Славия.

"Засега това е, което ни е предложено, ще видим. Ако има нещо качествено, което да е по-добро от нашите, може да го вземем“.

По повод бъдещето на Светослав Вуцов президентът на Славия каза в типичния си стил: "Нищо конкретно няма, ако има нещо, ще ви кажа, но засега няма нищо конкретно. Ние сме се разбрали с него, защо да напуска, лошо ли му е тук? След като си е подновил договора, значи се чувства добре“.

"И по думите на треньора, и по мое мнение, ако има някой по-добър от тези, които са в момента, може, но за момента треньорът решава и аз като виждам, няма нещо кой знае какво. От тези момчета, които са на проби, Заги ще реши дали ще остави някой“.

"Вероятно да“, сподели Стефанов за това дали ще пътува  с отбора за лагера в Турция.