Треньорът на Славия - Хосе Мария Бакеро остана много доволен от победата на футболистите му над Етър (1:0) на старта на efbet Лига. Това бе и официален дебют за испанския специалист.

"Като всеки отбор, който е новак, през първите 20-25 минути беше нормално те да играят добре. Бяха много опасни. Освен тези минути, ние се справихме добре. Започнахме да играем много по-спокойно, особено през втората част. Имахме 3-4 ситуации, при които можеше да се разпишем.

Направихме много промени в концепцията на играта. Много съм доволен от футболистите. Бяхме агресивни. Видях много неща, които трябва да подобрим, но направихме и много неща добре. Доволен съм.

Може би още следващата седмица ще подпишем с нов футболист. Доволен съм от качеството, което имаме. С президента и с клуба работим заедно и ще продължим да го правим. Много съм доволен от играчите. Винаги когато спечелиш, е по-лесно, но това не променя работата. Важен е не следващият мач, а че всички трябва да работим през следващата седмица, за да се подобрим", каза Бакеро.