Старши треньорът на Локомотив София - Стойчо Стоев, говори след първата загуба на неговия тим през новия сезон. Столичните "железничари" загубиха домакинството си на Локомотив Пловдив с 2:4 в мач от втори кръг на Първа лига.

"Локо Пловдив игра силно, но и ние играхме изключително слабо през целия мач. Не ни се получи нищо - нито в нападение, нито в защита. Бяхме доста разпокъсани във всяка една линия. Напред нямахме острота. Този мач не се проведе от всички нас както го бяхме планирали. Нищо не ни се получи", заяви наставникът на "червено-черните".

"Почти всяка една наша атака беше грешна. Прекалено лесно им давахме инициативата и това им помогна да вдигнат нивото. Съвсем заслужено загубихме. При нас нещата все още не са стиковани. Виждам и знам проблемите ни. Имаме нови състезатели, които са тук от седмица. Знаех, че не са готови напълно за игра, но въпреки това рискувах. Да опитаме нещо да променим, но докато се стиковаме като отбор ще ни отнеме доста време", каза още Стоев.

"Няма значение дали играем срещу Ботев Враца, Локо Пловдив или Левски. Всеки мач е еднакво важен за нас. Неприятна загуба, но тя вече отмина. Това, което видях днес, много ме притесни. Трябва да се опитаме да допускаме много по-малко грешки", сподели Стойчо Стоев.