Старши треньорът на Левски Николай Костов заяви, че очаква различен ЦСКА в сравнение с предишното дерби между двата отбора. "Сини" и "червени" ще се изправят един срещу друг утре от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в двубой от 31-ия кръг на Първа лига.

"Очакванията са ми ЦСКА наистина да са различни от това, което бяха, тъй като смениха треньора. Но ние нямахме много база за сравнение, тъй като отборът е изиграл малко време, за да имаме по-пълни анализи, но очаквам да има разлика в играта на ЦСКА", каза той.

"Трябва да играем по начин, по който да победим съперника, тъй като всеки мач си е сам за себе си. Това, което е било в месеците назад, не може да бъде сега“, продължи наставникът на столичани.

"Мачът с Берое беше много важен за нас не толкова заради трите точки, колкото да се успокоят нашите играчи, тъй като се видя и през първото полувреме колко много грешки допуснахме. Видимо имаше напрежение, тъй като бяхме подложени на доста критики и може би с право. Затова беше важно този мач да го спечелим, не толкова за трите точки, а сега вече гоним други неща. Имаме други цели - преследваме трите точки. Това е нашата цел, за да видим докъде можем да стигнем", убеден е специалистът.

"Естествено, че имаме по-големи надежди – Фабио Лима, даже Митков е в общата група. По-големи надежди имаме, тъй като имаме остриетата Петков и Лима, които в първия мач не успяхме да използваме и бяхме беззъби в атака“, коментира още Николай Костов.

"Най-вероятно на вратата ще бъде Пламен Андреев. Менталното му състояние ще го видим утре на самия мач. Пламен е длъжен вече да покаже характер и да не се огъва в такива мачове. Вече за него ще бъде непростимо той да има някакви психологически притеснения преди мача. Той трябва да покаже, че е възмъжал, тъй като му гласуваме постоянно доверие и аз вярвам в него. Що се отнася до Фабио Лима също утре ще видим дали е готов за 90 минути. Искрено се надявам да изиграе в поне добро темпо поне 70-80 минути", продължи мисълта си наставникът.