Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен след победата на "червените" над Крумовград с 4:1 в двубой от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Във футбола са важни победите. Понякога играеш добро първо полувреме, понякога добро второ полувреме, важното е да побеждаваш. Понякога стартовите състави се справят, понякога – резервите, важното е да победиш.

Изиграхме добър мач. Нормално, не сме отбор, срещу който се играе лесно. Повечето отбори смятат, че с петима защитници ще ни затруднят повече, но се справихме добре, вкарвайки 4 гола чрез 4 различни голмайстори.

Говорим за това от 10 години насам. ЦСКА трябва да печели всеки мач, да печели всяка титла. Тази мечта е на половин София, на половин България, но няма да е лесна, но ние се борим за нея и продължаваме напред.

Едно от най-хубавите неща във футбола е победата преди паузата за националните отбори, защото ти дава самочувствие. Сега ни чакат тежки мачове – 3 за първенството и 1 за Купата, които трябва да спечелим, защото ще бъдат решаващи“, каза Ел Маестро.