Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев бе в добро настроение след победата с 1:0 над Берое в третия кръг на Първа лига. Според него възпитаниците му са играли по-смело, агресивно и това е най-добрата среща от трите до момента през новия сезон.

"Това ни е най-добрият мач от трите. Играхме по-смело и по-агресивно. Това даде резултат. Можехме да вкараме и още голове, но понякога не се получава. Играчите си вярват във всеки от двубоите, но понякога отношението им трябва да бъде по-отговорно. Днес то бе такова. Не знам какво да кажа за червения картон за Берое. Ситуацията се случи много бързо. Не е лесно да се играе в намален състав, но понякога не е лесно да играеш нито срещу 10 човека, че дори и срещу 9 ", коментира той.

"Днешният мач бе най-комплексният ни от трите. Доволен съм от момчетата. Браво, това е посоката. Винаги ще искам да вкарваме голове. защото иначе няма как да печелим точки. В момента мисля само за физическото състояние на моя отбор, не мисля за предстоящия мач с ЦСКА 1948. До него има достатъчно много време", допълни бившият национален селекционер.