При сериозна конкуренция между 120 бойци от 32 клуба в Севлиево се проведе Републикански турнир в най тежкия и атрактивен стил на кикбокса К-1.

Домакините се бяха погрижили с перфектна организация. Спортен клуб Бахчеванов Файт Академи взе участие със 7 състезатели и спечели 1 златен, 1 сребърен и 3 бронзови медала.

"Доволен съм от възпитаниците си. Четирима от отбора бяха абсолютни дебютанти, но се представиха повече от достойно, демонстрирайки желязна психика и воля за победа", сподели Станислав Бахчеванов пред "ФОКУС".

"Антоний Христинов (сребро) и Хулио Родригез (бронз) записаха страхотни победи но малко не им достигна за да спечелят титлите в категориите си. Благодарности към моя бивш възпитаник, голям шампион и настоящ техен треньор от Варна Георги Тодоров за перфектно свършената работа."

"Александър Кирин също показа непримирим хъс и воля за победа и завоюва бронзов медал с първото излизане на състезание. И Златният ни медалист Антонио Бошнаков от Доспат който дублира титлата си от миналата година в безапелационен и атрактивен стил доказа, че е номер едно в категория 60 кг."

"Подготовката на нашия шампион протича в София и в Гоце Делчев благодарности за перфектната съвместна работа на неговият баща Асен Бошнаков и моят колега Костадин Кърджалийски от Гоце Делчев! Огромни благодарности и към нашите спонсори. Гордея се с вас Шампиони", допълни Бахчеванов.