Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва и в България. Първото в историята гостуване ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт след като президента на BRAVE CF Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

Град Бургас и България влизат в голямото семейство на BRAVE, наред с големи градове в Бахрейн, Бразилия, Нидерландия, Мароко, Колумбия, САЩ, Южна Африка, Филипините, Саудитска Арабия, Аржентина, Англия, Русия, Южна Корея, Йордания, Индия и голяма част от Европа. BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много точки по цял свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА. BRAVE работи с почти всички ММА организации по света, като например в Нидерландия партньори организатори на събитието са небезизвестната ENFUSION. BRAVE си партнира успешно с BELATOR, UFC, ONE FC и PFL, като голяма част шампионите на BRAVE се превръщат в едни от най-атрактивните атлети в UFС.

Сред звездите на BRAVE са Хамзат Чимаев, Илия Топурия , Мохамед Мокаев, Отман Азайтар, Джони Уокър, които продължават да привличат милиони последователи и фенове от цял свят. А посланици на BRAVE са Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и ММА легендата Вандерлей Силва.

Очаква се някои от легендите на BRAVE да пристигнат лично през лятото в Бургас.