Бившият световен шампион на WBC в тежка категория - Дионтей Уайлдър, все още вярва, че мач с Антъни Джошуа може да бъде осъществен. "Бронзовия бомбардировач" претърпя трета загуба в професионалната си кариера, след като през уикенда загуби от друг бивш световен шампион Джоузеф Паркър.

38-годишният американец отново демонстрира, че има сериозни пропуски в боксовите му основни, но въпреки това отново намери начин да прехвърли вината в лагера на Джошуа и неговия мениджър Еди Хърн.

"Трябва да си върна инстинкта на убиец. Прекалено съм спокоен, твърде щастлив. Когато този звяр беше вътре в мен, никой нямаше шанс... Отново ще стана световен шампион по бокс", каза Уайлдър.

"Джошуа и неговият отбор не искат да се бият срещу мен. Видяхте ли колко щастлив беше той, когато излизаше към ринга? Той си мислеше "Сега мога да избягам от мач с Уайлдър", заяви бронзовият медалист от Олимпийските игри в Пекин.

"Доста се смях. Той се би така заради мен. Имаше слухове, че той обмислял да се пенсионира, ако бях спечелил. Все още може да се бием на 9-и март, но сега те имат чудесно извинение този двубой да не се състои", каза още Уайлдър.