Настъпи напрежение между Кубрат Пулев и Махмуд Чар по време на пресконференцията преди битката между двамата. Те си размениха хапливи реплики и провокации, които принципно са традиционни при такъв вид събития. Двамата ще се качат на ринга на 30 март в "Арена София" за регулярната титла на WBA.

"Защо да му даваме реванш, след като ще го бия хубаво. Мисля да спечеля убедително. Той явно се има за диамант, всеки може да се има за каквото си иска. Тук обаче става въпрос за бокс, за подготовка.

Ще му бъде много трудно, смятам, че го превъзхождам в много неща, в много качества. Може такъв да му е прякорът и да му викаме Диаманта. Понякога след проверката обаче се оказва, че е нещо друго - киви например", каза Пулев за съперника си.

За Кобрата това ще бъде трети мач за световна титла. През 2014 г. той загуби с нокаут от Владимир Кличко в Хамбург, а през декември 2020 г. отстъпи и срещу Антъни Джошуа след девет рунда.

"Aз съм боец. Не се бия за пари, бия се за това да оставя наследство. Ако се биеш само за пари, ти си загубен. Всеки знае моята история. Че бях бежанец от Ливан, че съм израснал на улицата, че съм бил в затвора, че ми оперираха и двете тазобедрени стави в рамките на един ден.

Въпреки всички тези препятствия никога не се предадох, никога не се отделих от пътя си. Ти се отказваш, когато става тежко. Ти нямаш сърце. Братко, понякога мечтите не се сбъдват, но не се притеснявай, приятелю, след това може да работиш за мен", отговори Чар.

"Тези неща са несериозни, явно търси дребни провокации", реагира Кобрата.

Двамата ще се качат на ринга на 30 март в "Арена София" за регулярната титла на WBA.