Тайсън Фюри, който е непобеден световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, коментира своя съперник Франсис Нгану след двубоя между двамата.

"Циганския крал" спечели с неединодушно съдийско решение в дуел за определяне на най-добрия боец в тежка категория. Събитието се проведе в Рияд, Саудитска арабия през уикенда.

"Това определено не беше в сценария. Той е адски добър боец. Силен е, голям удряч и е много по-добър като боксьор, отколкото някога сме си мислили, че ще бъде. Той е много неудобен човек и е добър страйкинг. Уважавам го много, както преди боя, така и след него", започна Фюри.

"Беше много непохватен. Той не излизаше напред. Стоеше отзад и ме чакаше да нанеса ударите си, а след това се опитваше да контраатакува. Той е добър боец. Той ми даде един от най-трудните ми двубои през последните 10 години“, добави още "Циганския крал" по адрес на Нгану.

"Нокдаунът е част от бокса. Отново ме хванаха зад главата. Краката ми не бяха меки или нещо подобно. Бях добре. Изправих се и стана това, което стана. И се върнах към бокса. Не знам колко близо е било. Но аз спечелих и това е“, завърши Фюри.