Вече бившият световен шампион по бокс в тежка категория при професионалистите Тайсън Фюри разкри, че иска да си почине след мегасблъсъка с Олександър Усик.

"Циганския крал" записа първо поражение в професионалната си кариера, падайки от украинеца в спор за абсолютната световна титла при най-тежките.

"Току що имах битка. Не искам да мисля за бокс. От седем месеца се подготвям. Дойдох да си изиграя играта, да ми платят и да се прибера. Точно това ще направя, а след това ще се прегрупирам и ще говорим дали ще има отново двубой. Ще реша със семейството ми. Не се боксирам защото нямам пари, а защото го обичам. Аз съм почти на 36 скоро и се боксирам от дете. Кога ще спре това? Когато съм на 100 и на инвалидна количка. Едно нещо е сигурно - обичам играта и се наслаждавах. Когато не мога да продължа да го правя повече, ще си вдигна дисагите", коментира Фюри на пресконференцията след двубоя.

“Нека ви кажа нещо. Аз съм много щастлив. Мисля, че се представих по най-добрия начин и спечелих битката. И двамата получаваме добри пари и се прибираме при жените и децата си. За това става въпрос. Направихме шоу за феновете. Не сме малки вече. В края на кариерите ни сме, но все още правим страхотни битки. Горд съм със себе си. Бях ранен, но се върнах. Просто съм благодарен, че и двамата излязохме здрави от ринга", добави англичанинът.