Българската звезда в кеча Мирослав Петров Барняшев, известен като "Русев" в WWE (Световната федерация по кеч) и "Миро" в AEW (All Elite Wrestling), завърши 2023-а година с победа.

Един от най-известните българи в света в момента победи звездата Андраде ел Идоло. Това се случи на събитието "AEW Worlds End", което се проведе в "Nassau Veterans Memorial Coliseum" в  Юниондейл, Ню Йорк, САЩ пред пълни трибуни.

Миро спечели за точно 15 минути и 12 секунди.

Успехът е негов 7-и от 7 двубоя през тази година (през юни той се завърна на ринга след контузия).

Така най-добрият български кечист финишира по впечатляващ начин 2023-а година и през следващата може да се намеси в битка за някой от шампионските пояси на федерацията на милиардерската фамилия Кан - Шахид (баща) и Тони (син).

Интересното в мача беше, че Андраде ел Идоло, който също както Миро е бивша звезда на Световната федерация по кеч и гадже на суперзвездата от WWE Шарлот (дъщеря на легендата Рик Флеър) беше представляван от жената на Миро - Лана. Тя е негов промоутър.

В един от сублимните моменти в двубоя обаче, тя се намеси, за да помогне на своя мъж в живота. Вижте го в долното видео, а още от срещата - в прикачения файл към статията.