Бившият състезател на UFC в полусредна категория - Бен Аскрен заяви, че е готов да се завърне в Октагона, ако получи предложение за реванш с Хорхе Масвидал.

Имената на двамата бойци завинаги ще бъдат свързани след опустошителния нокаут, с който Масвидал буквално препарира съперника си през юли 2019 г.

Тогава двамата се изправиха един срещу друг, а мачът за 5 секунди, след като Хорхе пласира летящо коляно в главата на опонента си.

Аскррен, който беше дебютирал с победа в UFC преди това, записа още едно поражение след катастрофалната загуба от Масвидал преди да окачи ръкавиците на пирона през 2020 г.

Преди няколко дни Масвидал, който също се оттегли от UFC през 2022 г. заяви, че е готов да се завърне за предстоящото юбилейно издание UFC 300, което ще се проведе на 13-и април в САЩ.

Това веднага породи слухове и интерпретации на феновете в интернет пространството, които моментално "наредиха" реванша между Масвидал и Аскрен.

Самият Бен Аскрен сподели, че би приел подобно обаждане.

"Ако Дейна Уайт ми се обади и ми предложи реванш с Хорхе Масвидал на UFC 300 или по време на Международната бойна седмица, не ме интересува... Прекратявам пенсията и се връщам. Не ми пука", заяви смело Аскрен.

"Искам да се бия с него, но той никога няма да се съгласи, освен ако не му трябват пари или не загуби нещо. Би било супер мач, с удоволствие бих се изправил срещу него отново. Но не искам да прося. Шансът за такъв мач и без това е малък. Ако никой не се обади, просто ще продължа да си живея живота", призна американецът.