Българската звезда в кеча Мирослав Петров Барняшев, известен като "Русев" в WWE (Световната федерация по кеч) и "Миро" в AEW (All Elite Wrestling), ще завърши 2023-а година с още един двубой.

Най-добрият ни състезател в развлекателния спорт ще срещне друга бивша звезда на Световната федерация по кеч - Андраде ел Идоло.

Двубоят им ще бъде част от мегасъбитието AEW World's end, което ще се проведе на 30-и декември (събота) в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Миро изигра 6 срещи през този сезон след дълго отсъствие от ринга поради лекуване на контузия. В тях той записа 6 победи като не познава "вкуса" на загубата от края на юни 2022-а година когато загуби в четворен мач Атлантическата титла на AEW (Сега известна под името - Международната/Интернационалната).

Андраде, който е гадже на мегазвездата в женския кеч и дъщеря на легендата Рик "Светкавицата" -  Шарлот, има 1705 професионални срещи в развлекателния спорт. От тях той е спечелил 923, а други 769 е загубил. 13 са завършили без победител. Той е бивш американски шампион в WWE.

Миро е с 939 кеч двубоя - 443 победи, 487 загуби, 9 равенства.

Лана, която е жена на българския кечист, в момента е промоутър на Андраде.