Бившият световен шампион в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа беше много доволен от нокаута си над бившия първенец в смесените бойни изкуства Франсис Нгану.

Двамата се сбиха в главния двубой на боксова гала, която се проведе в Рияд, Саудитска арабия.

“Когато гледах битката между Франсис и Тайсън Фюри, разбрах, че той може да се бие. И исках част от това. Той е вдъхновение. Той е страхотен шампион и неговият резултат не отменя нищо от неговите възможности. Казах му, че не трябва да напуска ринга. Той може да се справи добре. Той се би с двама от най-добрите. Загубата не е добро нещо за нито един състезател", започна Джошуа, след което премина към своето представяне в срещата.

“Не знам дали влизам в пика си, трудно е в тежката категория. Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил. Животът ти се променя, когато загубиш, но когато победиш, просто продължаваш напред. Моят екип оформя бъдещето ми, аз съм тук просто за да се бия. Ще се върна в собствената си клетка, ще се затворя и ще се върна, когато е време да се бия", добави Джошуа.

“Ако Фюри или Усик ме искат, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-доброто от себе си", каза още Джошуа относно бъдещ двубой срещу някой измежду двамата световни шампиони при най-тежките в момента.