Канадският професионален борец Адам Джоузеф Коупланд, известен в развлекателния спорт като кечиста "Острието", подписа професионален договор с All Elite Wrestling.

Именно в тази федерация се състезава и българският състезател Мирослав Барняшев популярен като "Русев" от WWE (Световната федерация по кеч) и "Миро" AEW (All Elite Wrestling).

"Острието" беше част от Световната федерация по кеч, оглавявана от Винс Макмеън от 1997 година с прекъсването до 2023-а година.

Той е един от най-известните кечисти в света. Бил е 7-кратен световен шампион, 12-кратен отборен шампион, 4-кратен интерконтинентален първенец и американски шампион на WWE.

Има общо 1682 мача на ниво кеч. От тях е спечелил 808 и е загубил 819. 55 срещи с негово участие са приключвали при равен резултат.

Това е пореден удар за най-популярната федерация в света на кеча - WWE. Конкурентната AEW вече подписа с куп звезди, сред които Даниел Брайън, Крис Джерико, Мат и Джеф Харди, Русев, Грамадата, Крисчън, Андраде ел Идоло, Адам Пейдж и други.

Георги Куситасев