Един от най-великите боксьори на всички времена - Ленъкс Люис, коментира победата на Антъни Джошуа над Ото Валин. "Ей Джей" победи шведа в главната битка на галавечер в Рияд, Саудитска Арабия. Валин, който се прочу преди години със силния си мач срещу Тайсън Фюри, не пожела да стане от стола след края на четвъртия рунд и от неговия щаб метнаха бялата кърпа.

Това бе трета поредна победа за Джошуа след двете му поредни поражения от Олександър Усик, но олимпийският шампион от 1988 г. изрази съмнения относно уменията и качествата на Валин.

"Не мога да преценя дали старият Антъни Джошуа се е завърнал от този мач. Да, изглеждаше добре и направи това, което всички очакваха от него - да приключи опонента си така, както го е правил и преди при аматьорите", сподели последният абсолютен шампион в тежката дивизия.

"Валин изглеждаше бавен и несигурен, все едно не е имал подготвителен лагер. Той не стовари никакви удари. Джошуа изглеждаше като филмова звезда след края на мача, не беше докоснат. От психологическа гледна точка тази победа е добре дошла, но пред него все още има още много дълъг път, за да се завърне напълно. Той трябва да се изправи срещу Тайсън Фюри, ако изобщо се бият. Това ще бъде чудесен мач за него. Китаецът Жилей Жанг също е потенциален великолепен съперник, който да тества Джошуа", добави Люис.