Националите ни по кикбокс приключиха участието си на първата за годината Световна купа с актив от 24 златни, 23 сребърни и 37 бронзови отличия. Това отреди на страната ни третата позиция в класирането по медали от общо 43 държави участнички и 1497 състезатели. Надпреварата се проведе в Лидо ди Йезоло, Италия.

Първи в подреждането по отличия станаха представителите на Унгария с актив от 59 златни, 59 сребърни и 65 бронза. Втори се наредиха кикбоксьорите на Италия с 38 златни, 43 сребърни и 76 бронза.

В последният състезателен ден родните състезатели спечелиха 12 златни отличия в направление татами, една отборна титла и едно злато при ветераните.

Носители на Световна купа в леките стилове станаха - Камен Димитров и Никола Алексиев, който е с два златни медала в стил пойтфайтинг в две различни категории. Александра Милушева също с два златни медала в стил пойнтфайтинг в две различни категории. Николая Георгиева, Дарина Цветкова, Теодор Поповски, Анелия Тодорова, Кристина Николова и европейският шампион на ринг в стил лоу-кик от 2002 г. година Тома Томов, който стана първи при ветераните.

България в състав Христо Николов, Борис Деспотов и Теодор Поповски спечели отборната купа при кадетите.