Българският кечист Мирослав Петров Барняшев обяви в интервю пред ютюб канала на българския актьор и влогър Стефан Попов - Чефо - "Chefo", че мечтата му след края на кариерата му в развлекателния спорт е да се върна в България и да стане кмет на родния Пловдив.

"Преди две седмици ходих на гости при едни деца в село Първенец, Пловдивско. Те ме поканиха и им дадох задача да направят вижън борд (карта на мечтите). Върнах се седмица по-късно да го прочетем. При връщането ми те ме попитаха дали и каква мечта имам след края на кариерата ми в кеча. И аз им казах, че имам и това е да стана кмет на Пловдив. Аз идвам с чисто сърце да направя всичко добро за хората", разкри сензационно Миро.

Българската звезда в кеча се състезава в момента в най-бързо развиващата се световна компания в развлекателния спорт - AEW (All Elite Wrestling).

Той не е участвал в шоу на веригата от края на декември 2023-а година когато победи Андраде ел Идоло.

Причината за неучастието му е проблем с рамото.

Миро е един от най-успешните български спортисти, а и личности в света в момента. Той е следван от над 1.1 милиона души в Instagram. В Twitter пловдивчанинът има над 784 хиляди последователи, а във Facebook - повече от 121 хиляди.

Той е едно от най-разпознаваемите имета в последните 10 години в кеча като има срещи на ринга с най-известните кечисти. Сред тях са имена като Дуейн Джонсън - Скалата, Грамадата, Гробаря, Острието, Джон Сина, Кейн, Крис Джерико, Роман Рейнс, Великия Кали и други.

Видеа с негово участие в кеч битки в Световната федерация по кеч (WWE) и в AEW са с десетки милиони гледания в YouTube.

Прикачаме видео с целия подкаст. Новината за това, че иска да става кмет на Пловдив е след 1:48:00 нататък.