Не можахме да наложим нашия стил с висока преса. Бяхме прекалено припрени. Когато второто полувреме излязохме малко по-високо, нещо се случи и допуснахме втори гол. Това коменстира след загубата на Левски от ЦСКА-София полузащитникът на "сините“ Ивелин Попов.

ЦСКА-София победи като гост Левски с 2:0 в мач от последния, 35-и кръг в efbet Лига, първа шестица. Въпреки успеха ЦСКА-София остана на второто място в крайното класиране. Левски завършва на четвърта позиция, като през уикенда ще играе бараж за място в Лигата на конференциите срещу Арда (Кърджали).

Попов призова феновете да подкрепят младият капитан на тима Пламен Андреев, като бе категоричен, че вратарят няма вина за допуснатите голове.

"Пламен Андреев няма вина да головете – каза Попов. - Абсолютно целият отбор е виновен. Не може да ни вкарват от тъч. Постройката на целия отбор в защита не бе на ниво. Андреев е юноша на Левски, наше момче и мен са ме учили, когато някой е паднал, да му подаваме ръка. Несправедливо е Андреев да бъде винен. Той е на 18 години, пред него има поне още 20 години футбол на високо ниво. Днес нищо не ни се получи. Второто полувреме започнахме по-спокойно, но след това нещо се пречупи“.

Ивелин Попов взе отношение и по въпроса около предстоящия бараж срещу Арда (Кърджали) за място в евротурнирите.

"Надявам се срещу Арда да изглеждаме доста по-различно – заяви Попов. - За мен четвърто място не приляга на Левски. Ще направим всичко възможно да спечелим баража за Европа и да влязат свежи средства в касата. С баража не се прави по този начин. Трябва да се знае предварително, да имаш цели. Сега, за да се спести половин заплата, им правят до 10 юни договорите. Не е наша вината. Всеки се надява на нещо, всеки се бори. Трябва да си направиш плана от началото на сезона. Планове по 2-3 години напред се правят в чужбина“.

Попов не пропусна да поздрави феновете на "сините“ за подкрепата им.

"Феновете ни показаха, че милеят за клуба. Това се вижда и ние им благодарим“, заяви Ивелин Попов.