Станислав Генчев, треньор на Локомотив (София), беше разочарован след поражението с 1:3 от Арда (Кърджали) като домакин в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига.

"Щом сме загубили с 1:3, значи противникът се е справил по-добре. Мачът се реши през първото полувреме. Второто полувреме опитахме да се върне в мача, но след като вкарахме, не успяхме да създадем положение да изравним.

Първо от доста време редуваме слабо първо и силно второ полувреме или обратното. Днес същото се повтори и не изпълнихме плана за мача. Яд ме е най-много за първия гол, който падна от статично положение. През второто полувреме поехме по-голям риск в атака. Това ни се отплати с гол, но за толкова ни стигнаха силите.

Няма тренировка без значение, няма мач без значение. Разбирам много от момчетата, много от които са с изтичащи договори и сигурно главите им вече са в новите отбори.

Не вярвам да е бойкот, може би защото е работен ден. Преди мача научих за цените на билетите и не мога да кажа нищо конкретно.

Всички мачове за нас в нашата група са за нас си, за клуба, след като загубихме в първия мач срещу Арда. Поне футболистите да покажат добро лице и така като отидат в друг отбор, да го направят с гордо вдигната глава“, заяви Генчев.