Кирил Десподов, който отбеляза едно от попаденията и подаде за другите две на своите съотборници при успеха с 3:2 над Левски в среща от 34-ия кръг на efbet Лига, беше много доволен от обрата, който осъществиха настоящите шампиони.

"С оглед на ситуацията, че обърнахме от 1:2 до 3:2, показахме шампионски манталитет. Отново лежерно допускаме дори да ни обърнат. Ако искаме да сме шампиони, това поведение трябва да го оправим. Днес нашият опонент за титлата сгреши и трябваше на всяка цена да спечелим и се радвам, че го направихме. Не е лежерно начало, сякаш когато отбележим гол, просто се дърпане инстинктивно назад. Това са неща, които треньорите ги виждат и трябва да обърнат внимание на това нещо“, започна той.

"Да се радваме сега на победата, остава един мач до шампионската титла. Който се поддаде на напрежение, той ще загуби титлата. Това е цялата истина. Не трябва да има напрежение. Знаем какви футболисти сме. Чака ни изключително тежък мач. Черно море има добър отбор, добър треньор и страхотен колектив. Още от утре започваме да се готвим“, завърши Десподов.