Директорът на Лудогорец Козмин Моци, който представи Тодор Неделев, заяви, че ако е можел, още докато е играел за "зелените“, е щял да доведе левичаря в Разград. Той изрази надежда, че Неделев ще помогне на тима в борбата с ЦСКА за титлата.

"Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление, не хвана периода, в който играехме в Европа. След тежкия цикъл, започваме нова битка, за да станем шампиони. С подкрепата на Тошко и нашите фенове, които се надявам да идват, колкото може повече на стадиона. Сигурен съм, че на 7-и юни Лудогорец отново ще е шампион, с помощта на феновете и футболистите и ще играе в евротурнирите“, започна Моци. 

"Господин Шимунджа ще реши дали ще ползва Тошко в неделя. Ние сме наясно, че имаме проблеми в състава с контузени. Но Неделев има огромен шанс още от неделя да покаже класата си. Една тежка битка ни чака до края на първенството. Аз съм тук от 11 години, всяка година има такава битка. Надявам се в края на краищата ние да сме с успеха“, завърши директорът на Лудогорец.