Николай Киров, наставник на Берое, беше много ядосан от поражението на неговия отбор с 1:3 от Хебър в последния кръг на efbet Лига.

След загубата стана ясно, че заралии ще играят бараж за оставане в елита на България срещу Спортист (Своге).

"Не е само днес. Вече трети двубой след редовното време губим точки. Тежко е след такива моменти, но трябва да излезем от трудната ситуация. Неприятни бяха тези сцени в края, защото така губим още двама човека. Възстановяваме се утре и се готвим за баража“, започна Киров.

Треньорът говори и защо не е започнал с типичен централен нападател срещата с Хебър

"Да, и двамата, и Калоян, и Тонислав имат здравословни проблеми. Наложи се да влязат, стигнахме до попадения, но отново допускаме елементарен гол. Такива попадения не трябва да допускаме. Съдбата ни бе подготвила само лоши неща дотук, Дай Боже в следващия двубой нещата да се променят.

Не е добре, когато не си в пълен състав. Няма смисъл да нападам някой индивидуално, че е допуснал грешка. Трябва да забравим тези последни два двубоя и да се готвим за следващия двубой, който е срещу непознат съперник. Освен това не се знае къде ще е баражът заради наказанието“, разкри той.

"Длъжни бяхме днес да си свършим работата, но Съдбата ни го предлага. Имаме 4-5 дни и трябва да се подготвим по най-добрия начин“, сподели Киров по отношение на баража със Спортист (Своге).

"Задачата е трудна, но трябва да се справим. Във футбола няма лесни двубои, лесни противници и лесни задачи. Ние трябва да се подготвим и да се справим в събота“, коментира още Киров.