Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана разочарован от загубата от ЦСКА-София в отложен мач от 7-ия на първа лига. Въпреки това наставникът похвали своите футболисти. 

"Съжалявам, че не успяхме да реализираме ситуациите, които създадохме. Казах и на футболистите, че най-важното е да преглътнат тази загуба, колкото и да е тежко. Това е най-силният мач, откакто аз съм треньор на Локомотив", заяви Томаш.

"Бяхме се подготвили по най-добрия начин. В началото на срещата усещах колебание в моите футболисти, но след това ние бяхме тотален хегемон на терена. ЦСКА не ни изненада с нищо. Ние принудихме противникът да играе по този начин. За съжаление, не ни достига широчина в състава, с която да правим повече ротации в такива завързани мачове, както и класа, която обаче струва пари. Днес имаше само един отбор на терена и това беше Локомотив", категоричен беше наставникът на "смърфовете".

"Бесен съм отвътре, но не искам да го показвам. Горд съм с футболистите. В момента за нас е много важно да вярваме, да знаем, че сме на правилния път и да продължаваме. Дано да имаме и късмет в селекцията през зимата. Нямаме постоянство, което показва, че все още не сме на нивото, на което всички искаме да бъдем", добави още той.