Отборът на ЦСКА 1948 ще домакинства на стадион "Витоша" в Бистрица в двубоя от XXIII кръг на efbet Лига срещу ЦСКА-София. Това беше потвърдено след среща между ръководството на отбора, представители на СДВР и гостуващия отбор ЦСКА-София. Полицията поема опазването на обществения ред в района по време на мача в неделя, 12 март.

"Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството на ЦСКА гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.  

По време на срещата между трите страни беше определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора гост. Пропуските за гостуващия отбор ще бъдат предадени на ЦСКА-София. 

"Важно уточнение е, че в деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават", обръщат внимание домакините.