Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес не спести критики към играчите си след загубата на отбора у дома от Хебър с 2:3 в мач от 34-ия кръг на еfbet Лига, плейофи за оставане в елита.

Той бе категоричен, че не може съперникът да вкара три гтола с една атака и две контраатаки за цял мач.

"Не може с една атака и две контраатаки да ни вкарат три гола. Това е недопустимо. За фланелката на Ботев (Враца) се играе на пълни обороти през целия мач – посочи Моралес. - Това ще кажа и на футболистите в съблекалнята. Не е имало отбор, който да дойде тук и да ни надиграе. Не може с 3 или 4 атаки да ни победят. Разбира се, че е липса на концентрация. Видях, че момчетата се раздадоха докрай. Футбол не се играе с емоции, а с акъл. В даден момент това ни липсваше. Създадохме доста ситуации, но не успяхме да реализираме всички.

Не мисля, че Хебър беше по-мотивиран от нас. Нашият отбор винаги играе с удоволствие, но трябваше да сме по-подготвени в някои ситуации. Продължаваме напред с вдигната глава.

Не мога да кажа, че момчетата не са се старали. Отборът има облик и стил, но самите футболисти трябва да решават някои неща на терена. Момчетата се стараят, но идват такива мачове за мъже, които трябва да вземем с добра игра. Успяхме да се спасим без никаква помощ, но за жалост не успяхме да зарадваме нашата публика с една хубава победа".