Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Манол Иванов разкритикува част от останалите кандидати. Според него става въпрос за конфликт на интереси.

"Сега сме повече кандидати, аз бях заявил, че ще водя позитивна и колегиална кампания, не бих искал да казвам нищо лошо за останалите кандидати, появиха се доста и започнаха нещата да изглеждат трагикомични. С кандидатурата на господин Михаил Касабов, издигната от Славия и изказването на господин Венци Стефанов, се получава конфликт на интереси", сподели Иванов пред "Дарик".

"Човек, който ще организира Конгреса, се кандидатира за президент, за мен това е недопустимо. Господин Венци Стефанов каза, че това е най-компетентния и подходящ за този пост, но досега къде беше господин Касабов? Господин Георги Иванов, когато му се даде през 2014 година пълната влас в Левски, какво постигна? От две години постигнал ли е нещо с националните отбори?".

"Не е тайна, аз съм привърженик и акционер на Левски, но ако стана президент, Левски няма да са привилегировани. Господин Боримиров каза, че иска да види кандидатите. Аз ще внеса първи документите, оттам нататък ще видим", допълни той.