Ивайло Петев, наставник на Лудогорец, беше много щастлив след изстрадания успех на своя клуб на Левски с 3:2 в среща от 34-ия кръг на efbet Лига.

С успеха Лудогорец отново излезнаха с точка пред ЦСКА-София, който днес завърши 1:1 с ЦСКА 1948 и битката за титлата се завърза още повече. Левски се намира на четвърта позиция с 61-а точки.

"Първо, искам да благодаря на нашия 12-и играч - феновете. В труден момент за нас те дойдоха и ни подкрепиха. Усети се напрежение при нас заради задължителната победа. Вкарахме гол и след това необяснимо за мен се дръпнахме назад. Те ни вкараха много хубав гол с брилятно центриране. Това, че ни вкарват с една или две атаки показва, че имаме още много работа, за да се повтарят тези грешки.

За нас няма лесен мач. Това бе луд мач, трите точки бяха много важни. Сега напрежението ни попречи. Поздравявам Левски, те играха много добре.

Съдбата е в нашите ръце. Трябва да изиграем добър мач във Варна срещу боеспособния отбор на Черно море. При нас винаги е драматично", заяви Ивайло Петев.