Ако Златомир Загорчич смята, че не му се работи, да каже. На мен не ми е казвал, че ще напуска. Не сме коментирали раздяла. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов в коментар за бъдещето на треньора на отбора.

Заради слабите резултати на Славия се появиха информации, че Загорчич ще бъде освободен от пост

Шефът на "белите“ коментира и ситуацията около юношата на Славия Мартин Георгиев, който в момента е в Барселона.

"Приемат го с огромни надежди и се отнасят добре с него – каза Стефанов. - Той отговаря със силни игри. Отидох да видя с очите си за какво става въпрос след публикациите в пресата. Срещнахме се с ръководството на Барселона. Доволни са от Георгиев и развитието му, добре се справя и с езика. Той е един от футболистите им, с които са свързани надеждите им. Радвам се, че Мартин се адаптира добре, играе и хората имат надежда в него".

Венцеслав Стефанов взе отношение и по темите около шампионатния двубой с ЦСКА-София, спечелен от "червените“ с 2:0. Реферът Станислав Тодоров отмени гол за Славия, а на вратата на тима бе ветеранът Георги Петков.

"Спорно е дали главният съдия трябва да се съобразява с видео асистент рефера – заяви Стефанов. - Ако бяхме повели с 1:0 срещу ЦСКА-София на полувремето, определено имахме много сериозни шансове за победа. Петков бе на вратата, защото Вуцов имаше нужда от глътка въздух. Тези колебания, които допусна в последно време, няма да се отразят на бъдещето му. Сега предстоят много сериозни мачове за нас“.

Във връзка с поведението на феновете на ЦСКА-София по време на мача Стефанов бе категоричен, че за следващите мачове на Славия срещу Левски и ЦСКА билетите ще бъдат по 100 лв. заради счупените около 1 300 седалки.