Владимир Манчев, който е треньор на Хебър (Пазарджик), остана доволен от постигнатия успех на водения от него отбор над Славия с 1:0 в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Той обаче заяви, че силния вятър и тежкия терен на стадион Александър Шаламанов" са попречили на двата тима да направят интересен футбол.

"Имахме голяма амбиция да се представим на ниво днес. Показахме характер. Беше труден мач, защото Славия е много добър отбор. До известна степен нещата, които трнеирахме се получиха. И двата отбора бяха затруднени от вятъра и терена. За нас беше важно да подобрим представянерто си в защита, защото в много мачове допуснахме голове от наши грешки. Имам забележки към някои отигравания“, започна Манчев.

"Много е трудно да играеш на тези условия в България. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните. Много важни 3 точки, жизненоважни. Каквото и да си говорим за игра и напредък, когато не печелиш точки, всичко се обезсмисля. Точно двамата, които висяха с картони, ги получиха. Срещу Левски ще дадем най-доброто от себе си“, завърши Владимир Манчев.

Хебър посреща Левски на 5-и март от 14:15 часа на в Пазарджик в среща от 22-я кръг.