Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев бе доволен от представянето на своите футболисти през второто полувреме на мача срещу Ботев (Враца), спечелен 3:2. Наставникът заяви, че неговият отбор играе добър футбол и с този успех се е приближил до основната си цел, която е оцеляването в Първа лига.

"Представихме се добре през второто полувреме. През първата част не играхме това, което аз очаквах. След това се промениха някои неща, стигнахме логично до головете и можеше да вкараме и още едно попадение, за да не се получава това треперене накрая. Добър резултат, продължаваме да се доближаваме до целта“, заяви след срещата Пенев.

"Имаме още един мач до края на сезона. Опитвам се да предам спокойствие на футболистите и на всички, които са около мен. Мисля, че нещата се получават много добре. Играем добър футбол и така трябва да продължаваме. Това обаче не е случайно. Момчетата тренират много добре, стараят се и затова се получава. С всеки изминал мач те показват, че набираме скорост, играем на едно прилично ниво и вече печелим точки“, каза още наставникът на Хебър.