Лудогорец привлече пореден нов футболист. Това е крилото Кайо Видал, играл запоследно под наем в елитния бразилския Баиа. Единадесеткратните шампиони финализираха успешно преговорите с Интернасионал за халфа и той вече е в България. Именно грандът от Порто Алегре държеше правата на Видал. Крилото премина медицински изследвания и фитнес тестове в София, като по-късно днес пристигна в Разград, където бе представен като футболист на Лудогорец от спортния директор Георги Караманджуков

Кайо Видал е на 22 години и до момента е играл в Интернасионал и Баиа, който наскоро купи Сисиньо и Каули Оливейра. С екипа на гранда от Порто Алегре Видал е записал 61 мача, като е отбелязал 5 гола. За Баиа има 11 мача.

"Пожелавам успех на Кайо Видал. Привличането му не бе лесно, всички страни направихме достатъчно компромиси. Благодаря на клубовете и мениджърите, както и на самия футболист за успешното завършване на сделката", заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков.

"Моята мечта бе да играя в Европа в голям клуб. Ето, че я осъществявам", коментира от своя страна Кайо Видал.

Той е петият нов футболист привлечен за пролетния дял в първенството след португалеца Диниш Алмейда, аржентинеца Франко Русо, испанеца Гонзало Авила Пипа и бразилеца Раи.