Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе бесен от съдийството на Георги Гинчев и асистентите му в мача на тима му срещу Лудогорец.

Лудогорец победи като домакин Черно море в мач от 23-ия кръг на efbet Лига с 3:2 след хеттрик на Кирил Десподов и попадение за тима от Разград в добавеното време на мача. Черно море завърши мача с десет души.

След двубоя  треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри крайното си разочарование от съдийството в мача. Той похвали футболистите си за положеното старание и за раздаването на терена.

Илиев отправи остри думи към съдийството след почивката. Той каза, че случилото се през втората част е олицетворение на футбола ни в последните години.

"Пълна излагация на съдията – изригна Илиев. - Целият български футбол беше в едно полувреме. Второто полувреме 3 фаула през първите 15 минути. Лудогорец не е случаен отбор и има добри футболисти. За футбол няма да коментирам изобщо. Тези съдии са сложени да слугуват. Първото полувреме се играеше. Второто полувреме всичко отиде… Знаехме, че ще бъде така, защото ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА-София. За футбол няма какво да говоря".