Тодор Янчев, който е старши треньор на ЦСКА 1948, даде пресконференция преди гостуването на Локомотив София от 22-ия кръг на efbet Лига. Мачът е в петък от 17:30ч.

"Ще срещнем един от добрите отбори в първенството, който през есента направи много добри резултати, особено на своя стадион. Готови сме за този сблъсък. Това, че Локомотив София няма победа от началото на годината, не ги прави по-слаб отбор. Знаем с какво разполагат, те са добър отбор. Концентрирани сме върху това, което можем. Ще бъде хубав мач. Надявам се да бъдем максимално концентрирани“, коментира Янчев. 

"Сидклей е много качествено попълнение. Ще му е нужно време кондиционно да влезе във форма. Работим индивидуално с него. Ще трябва време да оправим документите. Кога ще влезе, зависи от неговата моментна форма“, заяви той.

"Карлос Охене вече тренира с нас. Ще му е нужно време, защото контузията го изкара от строя за около 15 дни“, добави още треньорът на ЦСКА 1948. 

"Най-труден ще бъде предстоящият мач. Що се отнася до другите, имаме цяла седмица да се подготвим за другите. Чакаме да обявят програмата. Изцяло сме се насочили към медалите. Паралелно преследваме и Купата. Напълно достижима цел е да се класираме в Европа“, завърши Янчев.