Треньорът на Септември (София) Красимир Балъков не спести критики към играчите си след загубата на отбора от Хебър.

В мач от 33-ия кръг в efbet Лига Хебър победи като домакин Септември с 3:1 и измести столичния отбор от 14-ото място в класирането.

След двубоя треньорът на Септември коментира, че е останал неприятно изненадан от плахото начало за отбора му. Балъков анализира, че през първата част тимът му е играл страхливо, без агресия. Той отдаде това на младостта на футболистите.

Балъков посочи, че е казал на играчите, че футбол със страх не се играе. Треньорът на Септември посочи, че по същия начин е било проспано и едно получвере в мача с Пирин.

Специалистът каза още, че предстоят още мачове и в отбора настройката трябва да остане позитивна. Балъков заяви, че е казал на играчите след мача, че не трябва да навеждат глави и следващият мач трябва да изиграят без страх.

Треньорът на Септември бе категоричен, че предстоящият мач срещу Спартак (Варна) е финал за тима му, като в клуба ще направят всичко по силите си играчите да успеят да се възстановят максимално за предстоящата тежка битка, която трябва да бъде спечелена.