Съдийството не беше равностойно, но поздравявам Левски. Те показаха класа и самочувствие. Не искам обаче да става по този начин и толкова очеизвадно. Оказа си влияние. Това коментира след загубата на Арда от Левски нападателят на тима от Кърджали Преслав Боруков.

Левски победи на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов“ Арда (Кърджали) с 2:0 в бараж за участие в Лигата на конференциите. Двата гола в мача вкара Уелтон.

"Мачът бе много важен за нас, но според мен, няколко бързи картона за наши футболисти, без основателна причина, в началото наклониха нещата в полза на Левски – заяви Боруков. - Нямам какво да кажа повече. Първо баражът бе на 10 юни според УЕФА, после го местят на 11 юни, после пак го върнаха. Видяхте. Не разполагахме с пълна скамейка. За нас няма почивка, за тях има, за нас - не. Мисля, че десет мача преди това нямахме загуба и мисля, че дадохме добра заявка за следващия сезон“.

Преслав Боруков говори и за бъдещето си.

"В момента имам договор с Арда. Сега имаме кратка почивка, събират ни след 10 дни и ще видим какво ще се случва. Не мога да кажа за моето бъдеще", заяви Боруков.