Изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази убеденост, че отборът на "армейците" има предпоставки да атакува още по-високо класиране в efbet Лига, както и трофея от турнира за Купата на България.

Пред Euronews Bulgaria той посочи, че тимът е добре подготвен. Гьонов посочи, че отборът ще бъде подсилен с няколко състезатели през зимния трансферен прозорец. Той разкри, че вече има договорка с бразилски състезател, а през миналата седмица е бил привлечен и младежки национал.

"Който и треньор да дойде, мисля, че ще бъде доволен от състава и от организацията в целия клуб", добави ръководителят на "червените".

Той разкри и какво предстои за ЦСКА през януари, когато тимът ще проведе интензивна подготовка преди старта на пролетния полусезон.

"Отборът ще бъде близо три седмици на лагер в Белек, Турция – разясни Добрин Гьонов. - Там ще изиграе шест контролни срещи. Това ще бъде обявено официално. Относно противниците – сред тях има много интересни имена, но нека това излезе официално от клуба. Не искам да издавам информация,  която е вътрешна."

Гьонов коментира и оставката на старши треньора Любослав Пенев, като заяви.

"Причините за оставката на Любослав Пенев са различия в нашите визии за бъдещето на клуба – посочи той. – Преценката е негова. Ние сме изключително благодарни за работата, която свърши в този период от около половин година. Нищо лошо не може да кажем към хора, допринесли толкова много в миналото на ЦСКА, както и сега. Пожелаваме на г-н Пенев, г-н Здравков и г-н Томанов успех! Нашите взаимоотношения са прекрасни. През следващата седмица всички от ръководството ще обсъждаме кой е най-добрият вариант за нов старши треньор".