Отборът на ЦСКА 1948 може да се пребори за участие в евротурнирите. Убеденост в това изрази оперативният директор на "червените“ Стойчо Младенов пред БНТ.

Специалистът похвали работата на треньора на отбора Тодор Янчев, като не скри задоволството си от навлизащата във футбола ни млада вълна от футболни треньор като Янчев, Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев.

Стойчо Младенов изрази убеденост, че някой от тези млади треньори в един момент ще стигне и до поста на селекционер на националния тим.

Младенов каза още, че по принцип избягва да дава съвети, но ако Янчев го потърси за такъв, той винаги е готов да помогне.

"Екзекуторът на Ливърпул“ коментира и ситуацията около ЦСКА 1948. Той заяви, че спечелването на място в евротурнирите е напълно постижима цел в момента за отбора. Младенов побърза да допълни, че предстоят тежки мачове, в които играчите на Тодор Янчев трябва да покажат, че заслужават да играят в Европа.

За предстоящия мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София Стойчо Младенов каза, че очаква двубоя с нетърпение, тъй като няма как да е безразличен към такава среща. Специалистът си пожела двата тима да направят хубав мач.

Младенов посочи, че това, че има борба за титлата между Лудогорец и ЦСКА-София е хубаво за българския футбол и се надява тази битка да продължи до последно, за да има по-хубава атмосфера по стадионите.