Стойчо Младенов, който е оперативен директор на ЦСКА 1948, коментира ситуацията с отбора, който е на лагер в Турция в момента, както и какво се случва след трансферите на новите играчи в тима.

"Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всечко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и  доблестен човек, който държи на морала. Аз го определих като последният мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Кариерата му като състезател премина на изключително високо ниво. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ще бъде успешна", заяви Младенов пред клубната страница.

"Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Винаги има какво да подобряваме. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост. С конкуренцията се подобрява и качеството", добави още той.

"Всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора", завърши Младенов.

ЦСКА 1948 се намира на 3-о място в Ефбет Лига с актив от 36 точки. Тимът спечели през есента 10 победи, 6 мача приключи с равенство и загиби други 2.