Кирил Десподов, който отбеляза едно от попаденията за шампиона Лудогорец срещу бившия си клуб ЦСКА-София при равенството 2:2 и асистира за второто на Игор Тиаго, не беше доволен от пропусната възможност за 3 точки, което щеше да изведе разградчани до почти сигурна нова титла на страната.

"Мисля, че и двата отбора не играха за равен. Излязохме за победа. Според мен ние трябва повече да съжаляваме, защото имахме повече положения. Направихме глупави грешки и успяха да ни отбележат два гола. Остават три мача, в които ще бъде решено кой ще е шампион. Трябва да сме фокусирани и няма какво да стане.

36 

В такива мачове е нормално да има напрежение и накъсване на играта. Това е част от футбола. Не мисля, че днес се случи нещо по-специално. И двата отбора искаха да спечелят. Мисля, че се получи интересен мач за зрителите. Жалко е, че не успяхме да вземем трите точки, защото мисля, че го заслужавахме повече от ЦСКА-София.



Ние сме отбор, който обича да играе под напрежение. Има достатъчно опитни и класни футболисти в съблекалнята, които не се притесняват. Всеки мач излизаме за победа. Знаем каква е нашата цел. Трябва да се възстановим по най-добрия начин, защото ни очаква финал срещу ЦСКА 1948.



По-добре е да има конкуренция. Тя дава мотивация да гониш възможно най-дълго целите си и да не се отпускаш. Хубаво е, когато някой ти диша във врата", заяви Десподов след мача.

Лудогорец е на върха в подреждането с актив от 78 точки, а ЦСКА-София е втори с една по-малко.