Радослав Кирилов получи статуетката за "Гол на полусезона", след като попадението му срещу Лудогорец при равенството 1:1, получи най-много гласове в анкетата на страницата на ЦСКА 1948 във Facebook, съобщиха от клуба.

"Благодаря на всички хора, които гласуваха за мен. Приятно да се получават индивидуални отличия", заяви Кирилов пред клубния сайт.

"Мачът с хегемона в българския футбол бе труден. Имахме нужда от добър мач, за да натрупаме увереност. Радвам се, за гола, защото ми беше първи с екипа на ЦСКА. Даде ми увереност да продължа. С хубави чувства се връщам назад. Бях си наумил да вляза навътре и да стрелям към вратата. Получи се ефектен гол", добави националът по отношение на попадението си във вратата на шампиона Лудогорец. 

"Доста добра оценка давам на отбора. Разбира се, винаги може по-добре, но не трябва да спираме да се развиваме. защото сега ни чакат още по-трудни мачове", каза още той.

"С инвестициите, които направи клубът, сме длъжни да постигнем класиране за Европа, защото и потенциалът на отбора върви в тази посока. Мисля, че имаме шансовете и трябва да направим всичко възможно, за да постигнем тази цел", завърши Радослав Кирилов.