Левски завърши наравно 0:0 срещу новака Септември (София) на стадион “Васил Левски" и записа първо равенство в Първа лига от началото на сезона. "Сините" удариха три греди, а юношата на тима Димитър Шейтанов направи няколко спасявания на вратата на Септември и записа суха мрежа. Дебют начело на домакините направи Светослав Петров, който наследи на поста Славко Матич.

Още във 2-ата минута след удар на Филип Кръстев топката срещна левия страничен стълб на вратата на Септември. Три минути по-късно Мартин Стойчев получи контузия, след като падна лошо на рамото си, а на негово място в игра се появи Александър Тодоров.

След края на мача на страницата на Септември във Facebook съобщиха, че прегледите са показали, че Стойчев има фрактура на ключицата. В следващите дни той ще претърпи операция.

"Сините" удариха още две греди през второто полувреме. Андриан Краев и Уелтън също нямаха късмет, защото след техни удари гредите помогнаха на вратаря на Септември. Левски притисна символичните домакини в собствената им половина до края на двубоя, но така и не вкара гол. Друг юноша на "сините" - Атанас Кабов пък имаше възможност да донесе победата на Септември в края на срещата.

Левски вече има 25 точки в актива си и изостава на пет от лидера ЦСКА 1948, но "сините" имат и два мача по-малко от "червените". С това равенство Септември се изкачи на 13-о място с десет точки.