Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти заяви, че тимът му има нужните качества да надиграят Манчестър Сити (3:3). Специалистът говори преди утрешния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига между двата отбора.

"Не трябва да анализираме какво се е случило в миналото, а това, което се случи миналата седмица. Трябва да вярваме в това, което правим. Миналия мач беше равностоен, сега всичко може да се случи. Ние вярваме, че имаме нужните качества да създадем проблеми на съперника. Има много силни отбори в Европа, които се борят в този турнир. Мачовете срещу Сити винаги са били вълнуващи и утре ще бъде така.

Единственото, което може да развали съня ми, е, ако ям прекалено много тази вечер. Утре няма да има изненади, Пеп може да е спокоен. Послание за феновете? Мисля, че те са спокойни. Това е нашият турнир. Феновете ни няма нужда да се притесняват.

Ерлинг Холанд е един от най-опасните играчи на Сити. Той не го показа много в първия мач, но той е един от най-добрите нападатели в света в момента и винаги е опасен. Джуд Белингам е наистина добър, модерен играч с отлична физика. Той ще е един от най-важните играчи за бъдещето на Реал Мадрид. Понякога забравяме, че той е само на 20 години, а вече е фантастичен играч", каза Анчелоти.